Wily Camaro 13 cm 21gr Floating


   Son zamanlar cok fazla tercih edilen Wily Camaro , özellikle lüfer avlarımda vazgeçilmez hale gelmeye başladı. Balıkların, su üstüne yakın avlandığı zamanlarda, resmen İstanbul boğazı meralarında fark yaratıyor. 


   Sahtenin mükemmel olan yüzüş aksiyonu, minik jerklerle dahada agresifleşiyor ve içerisindeki bilye sisteminin çıkardığı sesle birleşince çok daha avcı bir hal alıyor.

   Erimi piyasa sahtelerine ve muadillerine oranla aynı sayılabilcek derecede ama rüzgara karşı erimine ancak eh işte diyebilirim. Rüzgar dediysem 4-6 bft ve üstü gitmiyor. Daha altında gayet yeterli bir sahte.


   Gelelim sahteyle ilgili diğer gözlemlere;


   Sahtenin üzerinde gelen iğneler fena sayılmaz, uzun süre kullanımda çabuk paslanmıyorlar ve dişli balıkları düşürmeyecek şekilde dizayn edilmiş.


   Renk skalası oldukça geniş ve UV boya kullanılması tercih sebeplerimden, boya kalitesi ortalama üzerinde diyebilirim. Soyulma oranı diğer sahtelerle aynı seviyelerde.


   Sahtenin plastik kalitesi çok başarılı değil onun için sağa sola vurmamaya, düşürmemeye özen göstermekte fayda var.


   Türkiye şartlarına göre fiyat, performans ürünü olması avcılığının iyi olması onun çok fazla tercih edilmesini sağlıyor.


   Özellikle gece avlarında şans verdiğim Wily Camaro 01 , 35 , 36 ,46 ,47 nolu renkleri çok fazla skor aldı . Fakat gündüz avlarımda çok fazla rağbet görmedi. 


   Herkesin dileği gibi avlar yapması dileğiyle sağlıcakla kalın...