O BİR KATİLLLL !!!


  Bugün bir efsane olan turna katili ile beraberiz.

  Merhaba, balık avcılığına gönül vermiş dostlar ve  Sayın, Savage Gear Cannibal ....

  Bu kadar alkış yeterse başlayalım...

  Rivayete göre bu silikonu oltamıza taktığımızda meradaki turnalar bayram coşkusuyla size doğru yola çıkarlarmış . Bayram şekerini kim sevmez ki ?

  Savage Gear' ın ürettiği bu silikonu, turna avlarımda her zaman trofe kovalamak için çantamda bulundururum ve mutlaka şans veririm . Peki neden ???

  Uzun yıllardır bu sektörün önemli isimlerinden olan Savage Gear "biz tatlı suyun ustasıyız Evren " dedirttiği için sizlere ballandıra ballandıra bu silikonu anlatacağım. Savage Gear Cannibal alışılmışın dışında olan yapısı , gerçek bir balıkmış gibi aldığı aksiyonu ve her derde deva olucak renk seçenekleri ile yıllardır kullanılan silikonlardan edinilen tecrübenin bir arada olduğu bir silikon olmuş.

  Cannibal' da kullanılan malzeme üst düzey bir kaliteye sahip. Elinize aldığınızda ,bunu yırtıcı balık, bir lokmada koparamaz hissi veriyor. Tabiki turnadan bahsediyoruz ... Bizi bile yiyebilir . Kafa ve gövde kısmında kalın silikon yapısı , kuyruk kısmında mükemmel aksiyon alabilmesi için tasarlanmış biraz daha ince ve esnek bir yapıyla devam ediyor .  

Veee işin sırrı da burada...

  Kuyruk kısmındaki tasarım; yaralanmış ve o ortamdan kaçmaya çalışan bir balık gibi yüzmesini sağlıyor. Aksiyonunu oturup izlemesi çok keyifli ... Bu tasarım bizlere hem hızlı sarım hemde yavaş sarımda aksiyonunun bozulmamasıyla ,her durumda kullanabilme olanağı sunuyor.


Üretilen renk çeşitlerinin hepsi başarılı ancak en çok verim aldığım renkler beyaz ağırlıklı renkler oluyor. Clown , Lbs , redhead bunların başlıcaları. İş problem çözmeye geldiğinde golden amp ve firetiger modellerini deniyorum. Genelde avlandığım meralarda 5-10 gr ağırlığındaki jigheadlerle kombinleyerek av yapıyorum ve 10cm Cannibal kullanıcaksam 3lü hırsız ilave ediyorum.


İğneniz keskin ,oltanız balıksız kalmasın...

Aklınıza takılan herşeyi yorum yaparak yada instagramda bana ulaşarak sorabilirsiniz.