Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Hadi biraz bu güzel sahteler hakkında konuşalım. 

  Duel-Yozuri firmasının ürettiği ,severek kullandığım ve çok güzel balıklar yakaladığım Duel Hardcore Minnow öncelikle üzerinde çok çalışılmış , ileri teknolojiyle üretilmiş bir sahte.


  Hadi at-çeke başlayalım...


  Güzel bir atış ... sahteyi havada süzülürken izlemenin verdiği keyif... ağızda pipo...


  Bu sahtenin manyetik sistemi gayet başarılı çok ileri düzey bir erime sahip değil ancak kötü erimi var diyemeyiz orta üstü diyelim. 

  Hadi ufak bir jerk ile sarıma başlıyalım evet süper bir aksiyon ve manyetik sistemin çıkardığı ses: sakin bir merada kulaklara şarkı gibi geliyor şıkır şıkır... 


  Gelelim bu arkadaşların yaptığı tasarıma ve sahtelerinin renklerine Duel firmasının yaptığı çalışmayı çoğunuz biliyordur. Hangi renk sahteyi ne zaman kullanırsak verim alırız diye çok başarılı bir çalışmaları var. Bu çalışmayı yapan bir firmadan kötü renk skalasında bir sahte yapması beklenemez sanırım . Kullandıkları boya kalitesi gayet başarılı ve uzun süre kullanımı sağlayacak şekilde.Bunların yanında yaptıkları bir şey var ki beni çok etkiledi. Sahtenin aldığı en küçük ışığı bile maksimum şekilde kullanmak için yapılmış hologramlı çelik tel. Gövdeye koydukları bu hologramlı çelik tel inanılmaz birşey hem gövdeyi sağlamlaştırmışlar hemde balıklar için göz alıcı bir güzellik olmuş.


  At-çek heycanına kapıldık ve pipom sondu durun biraz şunu yakmalıyım...


  Eveeet ... Gelelim Sadede...


  Sonuç olarak bu sahtelerin Türkiye'de değer görmemesine ve tutulmamasına anlam veremiyor. Çantanızda olması gereken güzel bir alternatif ve meradaki sorunları çözebilcek bir sahte olduğunu düşünerek,  özellikle PHRH rengini çok sevdiğimi söylüyor ve  bunu yapan usta kör olmuş diyebiliyorum.  Bol trofeli avlarınız olması dileklerimi ve o trofeleri yaşam alanı geri bırakmanızı isteyerek yazımı sonlandırıyorum .


  Sağlıkla kalın...