Merhaba değerli hobidaşlar;

Bugün sizlere sığ su avlarının favori sahtelerinden biri olan Daiwa Shore  Line Shiner Z Vertice 97F SSR hakkında bilgiler paylaşacağım.

Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice 97F SSR özellikle Marmara ve Ege bölgesinde avlanan spin avcılarının levrek avlarında kullandığı en gözde sahteler arasında yer alıyor. Mükemmel erim ve aksiyonu yanında lokmalık bir sahte olması levrek avlarında skor alma şansınızı arttırıyor.

Daiwa Shore Line Shiner Z Vertice 97F SSR, 9.7cm uzunluğunda, 12.6g ağırlığında ve Max. 30 cm yüzme derinliğine sahiptir. Atış sistemi S-G.O.S +HGS 'dir. Bu sistem sayesinde bu minik kahraman levrek havasında (karşıdan rüzgar aldığımız havalarda) mükemmel bir atış mesafesine ulaşıyor. 5bft havaya kadarda erim mesafesi ciddi derece tatmin edici. Atıştan sonra yüzüş pozisyonuna geçen bu sistem sahteye kusursuz bir aksiyon aldırıyor ve balık yakalamamak için ortada hiçbir neden kalmıyor.

Sonuç olarak bu sahte sınıfının en iyilerinden rüzgara karşı erimi , aksiyonu ve dalga içinde aksiyonunu bozmadan yüzebilmesi onu patlak havada suya ilk atacağınız sahtelerin arasına sokuyor. Böylece daha fazla mesafeyi tarayabilir 
kusursuz yüzüşü sayesinde de av şansınızı arttırabilirsiniz. Mükemmel erim ve aksiyon istiyorsanız bu sahte sığ suda vazgeçilmezleriniz arasında yerini almalıdır.

Detaylı bilgi  ve  renk kodları ile ilgili bilgi almak isterseniz yorum kısmından bana yazabilir yada mail ile iletişime geçebilirsiniz.