Hobidaşlar , Usami Combo Pop için forumlarda ve sayfalarda sürekli nasıl
yüzdürüldüğünü ve aksiyonlarını merak eden arkadaşlar olduğunu gördüm. Turna ve levrek avında kullandığım bir sahte olan Usami Combo Pop hakkında kendi tecrübelerimi paylaşıcam;

Bu sahte ağır sarımda rolling aksiyon ile sağa ve sola yarım yatış ,yaralanmış veya ölmek üzere olan balık yüzüşü . Normal sarımda ise wobbling sallanma sağa ve sola kuyruk atışı aksiyonuna sahiptir. Bu sayede en iştahsız avcı balığı dahi kendine çekebilme özelliğine sahiptir.Sığ sularda kullanım için ideal olup Magnet merkezli hareketli ağırlık sistemi ile çok agresif aksiyon tarzına sahiptir.
Turna avlarımda;
Normal hızda sarım ve sık jerklerle sahte çok agresif bir aksiyona bürünüyor . Sık jerkler sayesinde sağa ve sola yatay slalomlar yaparak bir predatör olan turna balığını dahada agresifleştiriyor. Özellikle beyaz ağırlıklı renkleri turna avında tercih ederek güzel skorlar alabilirsiniz.Eğer çok hızlı sarımda ne oluyor derseniz sahte su üstüne çıkarak su fışkırtıyor ve turna balığının dahada ilgisini çekiyor arada sert vuruşlarla su üstü yaptırabilirsiniz.

Levrek avlarımda;
Rüzgara karşı erimi iyi olmadığı için lodos arkası avlarımda kullanmayı tercih ediyorum. Genellikle Marmara’da meralarımız çok sığ olduğu için ve yosunla çok fazla mücahede ettiğimizden dolayı yüzdürülebilir sahteler arasında yer alıyor. Levrek için çok ağır sarım ve çok sık olmayan minik jerkler atarak kullanıyorum ve 10cm modelinin üstünü levrek için kullanmıyorum. Özellikle kullandığım renkler gece avlarında beyaz ağırlıklı , gündüz avlarımda istavrit ,gümüş ve kahverengi ağırlıklı renklerdir.
Sahte fiyatlarının alıp başını gittiği bu dönemde bence Marmara için hem turna hemde levrekte kullanılacak fiyat/performans ürünüdür.
Özellikle sahte numarası sormak için iletişime geçebilirsiniz.